SERVIS

Dengan perkhidmatan yang luas dan luas, termasuk perkhidmatan bergerak antarabangsa, kami juga membantu anda mengemas, memindahkan dan menghantar barangan kecil. Tidak seperti pembekal perkhidmatan lain, kami menawarkan perkhidmatan untuk penyingkiran item kecil.Menggabungkan pelbagai teknik moden dan menggunakan alat moden kami membantu anda mencari penyelesaian yang mudah. Inilah proses untuk memindahkan item kecil anda dari satu tempat ke tempat lain:

  • Jika anda perlu memindahkan beberapa item dari satu tempat ke tempat lain, kami akan menghantar profesional kami ke lokasi anda yang diminta apabila anda berhubung dengan kami.
  • Setelah memeriksa jumlah item dan sifat barang-barang ini, kami akan membantu anda membungkusnya dengan cara yang diperlukan untuk mengelakkan kerosakan.
  • Kami kemudian mengatur semua item ini pada palet untuk mengurangkan ruang sebanyak di antara mereka. Kami melakukan ini untuk memberi jaminan kepada anda bahawa tidak ada bahaya yang akan dilakukan untuk barangan anda.
  • Selepas ini, barang-barang anda berkulit dengan lapisan kadbod dan dibalut dengan balutan gelembung yang membantu melindungi barang berharga anda.
  • Seterusnya, kami menambah beg tugas berat, yang tahan debu, cuaca-bukti dan pada dasarnya cuaca tahan cuaca.
  • Kemudian untuk menambah keselamatan ke item dan pakej anda, kami mengikat beg ke palet dengan cara yang selamat
  • Akhir sekali, kita memuatkannya pada lori atau pengangkutan yang ditawarkan kepada anda sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami. 

Kami menghargai anda dan perabot anda serta barangan kecil, itulah sebabnya kami menawarkan anda beberapa cara yang paling menguntungkan dan selamat untuk mengangkut barangan anda dari satu tempat ke tempat lain. Apa sahaja yang anda perlukan, kami berusaha untuk menghasilkan keputusan yang baik dan bertujuan untuk memenuhi 100% kepuasan pelanggan.

Lokasi

Tentang Kami

AAM MOVERS adalah syarikat perkhidmatan bergerak utama di Malaysia-Singapura-Thailand yang bekerja di bidang ini sejak tahun 2004 dan menghasilkan perkhidmatan bergerak yang berkualiti. AAM bangga menyediakan sistem pemindahan khas yang khusus. Kami menawarkan perkara yang tepat dan tepat mengikut keperluan dan kehendak pelanggan supaya mereka dapat dengan mudah apa yang mereka inginkan

Hubungi

DAPATKAN SEBUTHARHARGA PERCUMA

NOMBOR TELEFON