TENTANG KAMI

AAM MOVERS adalah syarikat perkhidmatan bergerak utama di Malaysia-Singapura-Thailand yang bekerja di bidang ini sejak tahun 2004 dan menghasilkan perkhidmatan bergerak yang berkualiti. AAM bangga menyediakan sistem pemindahan khas yang khusus. Kami menawarkan perkara yang tepat dan tepat mengikut keperluan dan kehendak pelanggan supaya mereka dapat dengan mudah apa yang mereka inginkan. AAM mempunyai staf yang ramah dan berdedikasi yang sentiasa terlibat dalam mendapatkan kepuasan pelanggan dan mengekalkan profil syarikat yang bergerak.

Mereka bercadang untuk menjadikan sistem mereka sempurna dengan teknik pengurusan yang berkesan dan melalui komunikasi yang kuat di kalangan pengurusan mereka. Kami adalah pasukan yang berdedikasi penggerak profesional dan pembungkus Malaysia yang berpangkalan di Lembah Klang Malaysia, yang mahir bagaimana untuk menyampaikan perkhidmatan yang luar biasa pada harga yang berpatutan bagi pasaran Malaysia.

Lokasi

Tentang Kami

AAM MOVERS adalah syarikat perkhidmatan bergerak utama di Malaysia-Singapura-Thailand yang bekerja di bidang ini sejak tahun 2004 dan menghasilkan perkhidmatan bergerak yang berkualiti. AAM bangga menyediakan sistem pemindahan khas yang khusus. Kami menawarkan perkara yang tepat dan tepat mengikut keperluan dan kehendak pelanggan supaya mereka dapat dengan mudah apa yang mereka inginkan

Hubungi

DAPATKAN SEBUTHARHARGA PERCUMA

NOMBOR TELEFON